"Hur kan man tacka nej, jag har saknat dig ibland"

Kollade på programmet Tack för musiken i lördags där Lars Winnerbäck medverkade. Oerhört bra var det med både prat om hans liv och tankar kring låtarna och sen spelade han även några av sina och andras låtar, mycket bra var det! Tyckte att det var lite lagom lördagsunderhållning eftersom jag var så pass trött efter en vecka med tidiga mornar och sena kvällen.



Från kylan in i värmen
Jag kom och tänka på det nu
Kanske för att det är så tyst
Du som minns
Du som vet


2011-09-26

Vi börjar med de bra sakerna:
+Uppdaterat mitt Friskiskort, ger verkligen en liten kick med ett pass!
+Får skjuts till stan imorgon, så slipper jag passa en buss(brukar inte gå så bra)
+Fick en gratis lunch idag
+Minna och jag hade en rätt spontan men onekligen trevlig utgång i fredags!

Sen det negativa idag, som mer eller mindre genomsyrat dagen...
-väldigt långt till helg...
-känner mig lite förkyld
-kontot gapar oroväkande tomt, långt till lön dessutom!


Presenter

Fann det här stora paketet från syster här om dagen när jag kom hem från jobbet. Innehållande dels lite pressenter till mamma men även en hel massa kläder till mig. Alltid kul att hitta ett paket på köksbordet när man kommer hem efter en hel arbetsdag!

Det mest komiska är att brevbäraren fått in paketet i postlådan ;)


Vad vore jag utan dina andetag

Så otroligt fin låt! På väg till Norberg i helgen spelade vi den här låten i bussen med lite tillhörande allsång varpå man gick och sjöng på det under nästintill hela nattvandringen.



Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


Alfa och Omega

Nattvandringen i Norberg var minsann en intressant upplevelse. Mitt lag, Ockelbo Omega, startade sist vilket var 09.45 och passerade målgången runt 05.30, alltså 7h senare! Rätt påfrestande var det att gå runt bland träd, sten och lera men ändå lite kul på något sätt, speciellt nu i efterhand när man tänker tillbaka på det. Under de där 7 timmarna hann vi även med lite uppdrag så som Angry Birds och luftgivärsskjutning och inte att förglömma en korvfest också. Värt att nämna är även att Ockelbos lag Alfa och Omega kom på andra respektive tredje plats.



Reflexfest! Emelie och jag i våra snygga västar. Obbservera att jag inte gjort min väst själv och lägg även märke till Emelies lax, Kommando lax!
"En (o)riktig Valbobrud"


Fredagsmyyys!

Brukar inte få för mig att sitta hemma en fredag men jag är så sjukt trött efter arbetsveckan, alla nya saker och människor man pratat med. Men det ska bli otroligt skönt att få sova så länge man vill imorgon, sovmorgon är grejen alltså! Sen i 14-tiden ska jag möta upp en valbobrud på stationen för att bege oss mot Ockelbo och sedan vidare mot Norberg för nattvandring. Det ska bli riktigt roligt!


Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu




Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om


"hej! det här var Emelie ifrån..."

+ har hämtat mitt körkort på posten idag!
+ har ett jobb
+ har sovmorgon imorgon, det gillas! börjar 8.30
- ogillar telefonförsäljning
- har läxa att plugga på invändningar, bara tanken att ha en läxa...

Se dig när du strålar som solen!

Ska och nattvandra i Norberg den kommande helgen med Ockelbo församling, och några Valbobrudar också för den delen! Ska bli lite intressant för vi ska tydligen gå 1,5 mil genom skogen efterreflexer som är uppsatta, och dessutom göra en del uppdrag på vägen. Ska tydligen bli en väldigt kall natt dessutom på lördag, men det är bara att packa väskan med lite proviant och extra kläder!


Jag ser domen i dina ögon...

For direkt från bärskogen igår till Matilda för tacomiddag med lite fina flickor. Lite senare begav vi oss in mot stan för att hamna på dansgolvet på Slick där jag mötte upp Hedesundabrudarna.  



åååh, och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven


Bakom lingonröda tuvor

Var ut i bär- och svampskogen i det vackra vädret igår med familjen. Riktigt avkopplande att gå runt i skogen och bara vara i lugnet, borde man helt klart göra oftare. Men nu väntas rensning av lingon! Kom även hem med några höstkantareller och lite blåbär lagom för en paj


dagens bestyr: lingonrens och syltkok


KÖRKORT & JOBB

Jag har fortfarande nästan inte smält gårdagen. För det första så klarade jag uppkörningen, så nu har jag KÖRKORT! Jag kunde knappt fatta det, helt underbart är det! Inte nog med det blev jag erbjuden två jobb, så jag tackade nej till Ringbolaget och på måndag börjar jag hos Nummerupplysningen. Hela dagen var helt i lyckopanik!


Medvinden firades med lite champagne!


Ett år av galenskap

Finns någon sådan där lite finulig grej på Facebook som visar vad man gjorde för ett år sedan. Så idag är det ett år sedan vi, saknade TeV3, provade våra studentmössor och knäppte skolfottot. Hela ett år sedan!


"Det är kul så länge det varar.." och vi hade verkligen kul!


2011-09-08

Synd, det blåser inte medvind längre utan det har nog snarare blivit vindstilla. Får se vad morgondagen och helgen har att bjuda på, lite oklart för tillfället. Kanske blir att gå ut på lördag men det är inget bestämt ännu. Men en sak är säker, jag är så sjukt less på att övingsköra, bara ge mig körkortet nuuuu!


Fortfarnande i väntanstider. Känns som jag hela tiden kommer tillbaka till samma punkt i livet där jag inte har någon koll alls på vad jag har för plan och vad som händer runt om mig. Skulle behöva en verklig förändrig eller bara ett svar.


Jag har väntat så länge på just denna dag!



Äntligen så kom lite medvind, äntligen säger jag bara! Det har varit en allmänt bra dag bara. Ett spiningpass, lunchdate med Jocke och Carro för att sedan kolla lite på modelljakten. Efter det har jag spenderat kvällen på Mikaelsgården fikandes med några fina brudar, väldigt trevligt! Har även hunnit med att styrt upp min höst en aning gällande konfirmander, "Inte som du tror"(läger), sjunga gospel i kyrkan, lite andra läger inom kyrkan och höstlovets Romresa. En fin onsdag.


Kloka ord från "EN RIKTIG VALBOBRUD"


Jag ser ljuset?

Mina dagar är inte speciellt intressanta för jag driver mest runt hemma. Men det hoppas jag det blir ändring på snart, känner att jag är påväg emot bättre tider! Men jag kände mig onekligen lite huslig idag, mamma borde anställa mig som lokalvårdare.

Sen var jag även iväg på ett danspass på friskis för något kul måste man ju få ha på dagarna också. Imorgon lunch blir det troligtvis ett spinningpass och sen på kvällen ska jag iväg och träffa brudarna på Mikaelsgården. Lite jobbsökande och övningskörning ska också klämmas in!


Home is wherever I'm with you



Brukar fasta för en låt eller ett band under ett tag och just nu är det den här låten som spelas i mina högtalare. Grejen är att när jag fastnar för en låt så här så kommer jag minnas den här tiden ur mitt liv varje gång jag hör låten, hösten efter studenten. En vardag då man inte vet vart man ska ta vägen, eller om man ska skratta eller gråta.


Surströmmingsfest

Känner mig bra vet man att jag verkligen prioriterar traditioner, mamma blir nästan lite trött på mig ibland för att jag gör det. Hur som så var jag på Surtrömmingsfest för några veckor sedan i Gåsholma, den lilla byn vid norrlandskusten där familjen har sommarstuga. Jag har nästan gått på varje surströmingsfest, oftast utan mamma och pappa eftersom de inte förstår sig på det, så jag och den resterande släkten brukar gå.
 

Så en surströmmingsfest a la Gåsholma, nästan alltid densamma och nästan altid samma personer som är där, men det är det som har sin charm tycker jag, en tradition!

Surströmmingslukt(stank snarare)
Lotter, faktiskt vinst detta år!
En och annan snaps och någon visa
Dans på dansbanan inpå småtimmarna



Det lilla skrymslet under trappan

Har haft en mycket fin helg med bästaste Lina och Frida. Lina och jag satt oss nämligen på ett tåg mot Uppsala i lördags, kan tänkas något slitna efter fredagens utgång med Hedesundabrudarna. Hur som så hade vi en mycket trevlig helg hos Frida som flyttat till Flogsta, till en aningen liten lägenhet. Vi tog en klassisk fika på Waynes och hade sedan filmmys hela kvällen med lite gott till det också. 


En mycket fin helg helt enkelt!


Jobbsökande... jag gör inget annat...

Sitter och försöker söka lite fjälljobb, dock går det något motigt just nu...
-mejlen slutade fungera av okänd anledning
-skrivaren slutade fungera
-flera skidorter har sista ansökningsdag sista augusti men nu är det första september...

RSS 2.0