Nyårsmöte i Berlin!

Inatt åker jag och Valbobrudarna mot Berlin för att fira in det nya året, taggad!


auf Wiedersehen!


Julafton

Julaftonen spenderades hos min faster med allt som hör julen därtill. Släkten, Kalle Anka, julgodiset(tryffel, chokladkola och Rocky Roads en och annan skumtomte också.... Alladin asken också visserligen..) laxen, Janssons, köttbullarna, nubbevisorna, klapparna under granen, tomten, Gin&tonic framåt tolvsnåret och den sena kvällen. Typiskt julig julafton! :)




Fina minnen

Ska iväg och fika med lite fina flickor ikväll, myyyys! Har fixat ett usb till Frida de senaste dagarna med en massa bilder och insåg att det fanns en hel del bilder att titta igenom. En hel del upplevelser och minnen, ena stunden grips man av saknad och nästa sekund så har man ettt skrattanfall.


Jack!?

Titanic må vara den bästa filmen men ack så tragisk!


Raskare räv på isen

Den lilla granen är klädd och nu väntas bara att klä den stora granen som ska stå i vardagsrummet. Tror aldrig vi varit så här tidigt någon gång, de senaste åren har det blivit så att granen har klätts natten mot julafton, alltid sen var väl ingen nyhet... ;) Men nu ska det sättas fart med julbestyren!


Det är helt sjukt hur mycket julsaker jag har, 3 lådor proppade!


Alla manglar på nu!



Har tillbringat kvällen med årets sista Dans Fuego, Oh my God mässa och sedan mysfika med massa härliga personer på Olofsgården. Efter lite för mycket skumtomtar, pizza och glögg började det spåra ur en aning... Alla dricker glögg nu! Mange bjuder :D


Pepparkakor och julmust

Har kollat på dagens avsnitt ur julkalendern, Leilas jul och nu ser jag jullotta på Lisseberg. Inte nog med det så hade jag lite julmust och mina hembakta pepparkakor som bakades i helgen. Det gäller att komma stämning nu när julen står för dörren!


Pepparkakorna blev bra förutom några små missöden så som att jag till en början glömde jag att ha i vatten i smeten  sen jag råkade bränna dem något och att sist så råkade jag dessutom tappa burken så det är mest smulor ;)


RSS 2.0