Studenter

I fredags tog min käre granne studenten och såklart var man inbjuden till festligheterna. Det bjöds på god mat, tårta och en massa Rosé vin. Största funderingen var typ hur många flaskor Rosé som gick åt under den kvällen, men trevligt hade vi ute i partytältet medan Lundell spelades i högtalarna.





Vill man så kan man

Efter en intensiv jobbhelg så fick jag helt oväntat skjuts till Uppsala. Var såklart väldigt trött efter att ha jobbat men intalade mig att man orkar sånt här när man är ung. Så man kunde inte avrundat helgen på ett bättre sätt än att umgås med klassen i kvällssolen. Väldigt trevligt! Sen kom myggen och då tog vi oss mot Snerkers för dansa loss resten av natten. Lätt en av mina roligaste kvällar!





MM

Förra helgen jobbade jag på Media Markt hela helgen. Var verkligen opepp före men hade verkligen den roligaste helgen på länge. Det var massa artister, nytt folk och gamla bekanta. Tjäna pengar samtidigt som man har sjukt roligt, så värt! Har ju dessutom dansat live till Panetoz, bara sådan sak.



Glassar i solen

Ska snart ta mig iväg till gymmet tänkte jag men innan dess så tänker inta solstolen. Skulle alldeles nyss göra lite nytta och fixa i trädgården men blev bortskämd av småkryp så nu håller jag mig på avstånd.



RSS 2.0