"Sökte varje jobb, ja varje jobb jag kunde hitta"



Söker alla jobb jag kan hitta(våga vägra telefonförsäljning...), funderar över vad jag vill göra i livet, kommer på att jag fyller 20 om en månad, får panik!


I'm love...

Lite så där hastigt så ska jag få jobba lite extra på Donken imorgon och på torsdag, inte många timmar men alltid något och bättre än inget! Sen jobbar jag i helgen också så nu känns det lite bättre på jobbfronten :)


FUNKISDYGN!

Lite i sista sekund i fredags bestämde jag mig för att åka på Funkisdygnet som var i helgen i Valbo. Så jag har klättrat i spindelnät, svingat mig som Tarzan, räknat med hiroglyfer, mosat 6 stenhårda akvokados, ätit tacos, fikat för mycket, varit för trött, haft för många blåmärken, ätit sjuktgod carbonara, varit med på mysiga andakter, hört fina bibelcitat, insett att det är sjukt mycket kul som händer i stiftet i vår, sjungit lovsång, umgåtts med grymma människor, insett att en onepice vore skönt att ha, uppdaterat mina Första Hjälpen kunskaper och haft en fantastisk helg!



En av mina favoritlovsånger


Party!

NU gäller det att rycka upp sig och försöka intala sig att man inte alls för förkyld och helst vill ligga hemma och se på film... för ikväll fyller Pontus 20 och det ska firas! Ska fixa det sista nu och packa mig iväg till Lovisa som ska ha lite förfestmys hemma hos sig.


Myyyys

Jag och Jocke var på en långpromenad igår i Hilles skogar. Mitt i skogen fann vi även ett vindskydd i en glänta där solen tittade fram, varm oboy och lussebullar, riktigt mysigt! :)


(En bild från dagen)
Väldigt vackert med snön, solen och dimman


2012-01-16

Försöker mig fortfarande på jobbsökandet men mamma sitter bara här och pratar om att hon vill att jag ska bli fadder till en apa "mjuk, orange och hemlös"


Vad gör du nu för tiden?



Dricker te, söker jobb och studerar kalendern, kvällens sysselsättning för min del.


Tulpanens dag



Har varit och lunchat(ätit frukost enligt mig) med Frida på stan och även sjungit i kyrkan på julavslutningen, ett typiskt bra slut på veckan!


Fina vänner



En bild från en solig dag på Östersjön :) Rätt trevligt men det blir nog inte så många fler turer med Ekerölinjen, inte min grej om jag säger så. Har suttit och tittat igen lite bilder igen... och tänk vad mycket som man har gjort, så mycket minnen!


Glader



The Baseballs gör en alltid på så bra humör. Kollade för övrigt på en serie om Dansbandsveckan här om dagen, det ser ju så himla kul ut! För övrigt känns livet rätt bra just nu trots att jag går hemma som arbetslös


En ljus idé

Hade inget för mig här om kvällen så jag fick för mig att stöpa ljus, av allt man kan få för sig att göra ;) Hade så himla många ljusstumpar som låg och skräpade så jag smälte helt enkelt ner dem och gjorde några nya blockljus.


Hemmagjord musli

Har spenderat kvällen med att göra egen musli, himla enkelt och det var en väldigt uppskattad julklapp dessutom. Bara att blanda ihop alltsammans(utom frukten) och hade det i ugnen 1 h och röra om ofta.


1L Havregryn
1L nötter + frön
2dl koncentrerad apelsinjuice
och torkad frukt efter behag


Svenska Björnstammen

Vart tog energin vägen??

Det var just här jag stod för några år sen
trevades vid kanten, slogs jag av tanken
Att för dig berätta allt,
för att se vad jag ser och jag orkar inte ljuga mer



Nytt år, nya möjligheter

Nytt år nu och nu skall det tas nya tag! Köpt mig ett 3 månaders friskiskort idag och även invigt det med ett lunchpass. Ska även sätta fart att söka lite jobb. Måste styra upp mitt liv helt enkelt!


Säg minns du, minns du det än, minns du den sommaren



Iväg med bilen genom flingorna, ingenvart, ingenvart.
Bara bort



Berlin!!

Hade en fantastisk vecka i Berlin, precis vad jag behövde! sjungit Taizé sånger, gått på mässor, Bodyshop-workshop, turistat, fikat, ätit konservburk, suttit på kallt golv, skrattat, dansat, korvfestat, åkt tåg.
Under den första tiden bodde jag hos en familj i Falkensee där även värdförsamlingen låg. Träffade även en massa andra trevliga Falkenseesvenskar där! Nyårsaftonen innehöll champagne, posetivspelande, dansande runt granen(kyrkan/stol), allsång och umgänge med fantastiska människor! :)

Efter mötet drog jag och Valbobrudarna vidare in mot de centralare delarna för att leta på  våratvandrarhem som förövrigt var över förväntan förutom några män från Brasilen som snarkade... Så de sista dagarna blev det mer fika, turistande, shopping,


Huset där min värdfamilj bodde


Brandenburge Tor


Nyårsmiddagen ;)


Berlinmuren och East side Gallery


Berliner Dome


Fika på Mc Café

Och såklart som alltid så har man direkt efter resan genast mersmak av att resa!


RSS 2.0