"Var inte rädd..."


Min mor hade lämnat en liten fin lapp igår :)


Så länge jag lever!

Spenderade lördagen i Bärlinge som ligger en bit utanför Uppsala. Typiskt trevlig tillställning med körövning, mackfika, lovsångsmässa och gofika på det också :) Fick även skjuts hem och det gjorde ju inte saken sämre!

Var även en sväng til Uppsala igår och var på ett "möte" om ett ökat ungdomsarbete mellan svenska och polska ungdommar, en motion på ämnet är det också tänkt. Väldigt intressant!


"Så länge jag lever..."


Glad lovsångslördag!

Ska ta mig mot bussen för att åka in till stan, ta tåget till Uppsala och byta till buss mot Bärlinge. Tagga spontan lovsångslördag! om jag kommer fram d.v.s


Så är vi fast än många

Var på mikaelsgården idag och planerade inför sportlovslägret i Undersvik med konfirmanderna, är riktigt pepp på Järvsöbacken! Eller vi gjorde ett försök till att planera snarare så istället satt vi och fikade vaniljhjärtan, lite försenat alla hjärtans dagsfika. Skulle väldigt gärna åka upp till Undersvik men problemet är att jag inte har mitt schema som vanligt, börjar bli något less på det...

Mosaikplattterna från helgen där temat var: Så är vi fast än många... Det är även temat på DÅM :)


Underbara Undersvik


Spenderade helgen i Undersvik med Gävles församlingar, eller frivilliga ledare rättare sagt. Allt känns så mycket bättre och lättare när man är på Stifsgården. En helg av tacos, promenader i solsken, peppande inför melodifestivalen, nya möten, mässor, lovsånger och gratualtioner till Jocke som blev 20! En typiskt bra helg helt enkelt :)


Gofika

Försöker liva upp stämningen i livet med varma mackor och en kopp te så här på kvällskvisten. Men tydligen lyckades det rätt dåligt för så här någon timme sedare sitter jag fortfarande och klagar för Frida, stackarn som får stå ut med mig när jag är som på allra dåligast humör ^^


Inte min tid

Tror nog inte att det är min vecka helt enkelt. Skulle på ett spinningpass igår och när jag kommer in i spinningsalen med påsnörade skor, vattenflaska och handduk då finns det ingen cykel åt mig(alltså jag hade bokat in mig), snacka om bittert! Då har man gått hemma hela dagen och väntat på precis det passet och då är det inte kul att få traska ut ur salen... Inte direkt så att man vill gå på gymmet och trängas när alla slutat jobbet när man själv går hemma hela dagarna.


En lek med känslor


Det är inte lätt när det är svårt


Halvnakna pojkar

Jag och Emelie d.ä skrattade gott åt den här låten i lördags och angående hur vida "ska vi göra nå äckligt baby?" skulle bli den nya raggningsrepliken. Men kolla in musikvideon alltså, hur kom sista måltiden, korsfästelsen och Jesus in in bilden? högst märkligt!


Home

Den här låten är verkligen midsommar, dansbanan och sommarstugan i Gåsholma. Klockan börjar bli lite efter tolv(lite sen så man kommer dit efter dragningen på lotterna, blev nämligen sen mat ännu en gång) och det kanske inte allt för bra bandet kör igång och man försöker ännu en gång färska upp minnet på hur man dansar en foxtrot.


Godnatt!

Helgen närmar sig vilket innebär jobb för min del. Nog för att jag är glad för att jag jobbar lite iallafall men samtidigt är det tråkigt att "alla" andra ser fram emot helgen och ledighet medan det för mig innebär jobb. Men nu ska jag pallra mig i säng, måste vara pigg och utvilad imorgon för det nya jobbet! 7,5 timme arbetsdag är det dessutom och det känns som ödet ligger i mina egna händer eftersom jag inte har någon handledare och endast utbildats via telefon och mejl.


RSS 2.0