Kvalborg

På väg mot Uppsala för lektion+föreläsning. Men sen är det ledighet och festligheter som gäller! Ska övernatta i Uppsala redan från ikväll så jag blir så illa tvungen att konka runt på packningen hela dagen, men bättre det än att göra det på självaste Valborgsmässoafton.
(Bjuder på ytterligare några bilder från Forsfestivalen)





Jobbhelg

Den där känslan att det är helg, du måste jobba men du vill inget hellre än att vara ledig. Det är familjefest på McD idag så det kommer att vara så sjukt mycket folk dessutom. Jag längtar tills ikväll då jag är återförenad med soffan men det är flera jobbiga timmar tills dess..

Forsfestivalen

Det har varit Forsfestivalen hela veckan eftersom Valborg och forsränningen är på tisdag nästa vecka. Det har blivit något besök i öltältet, hoppats hoppborg och spelats sumofotboll. Kul att göra något annat än att bara sitta på föreläsningar och lektioner.





Våga




Fredagsmys

Jag är ensam hemma ikväll då min mor är ute och roar sig på byn så har myst ner mig i soffan framför Lets dance. Annars så jobbar jag hela helgen, därav en välbehövlig lugn hemmakväll. Men imorgon ska jag på födelsedagsförfest för Lina som fyllde år i veckan. Utgång på Allstar blir det troligtvis efter det.

Drömmar om väder

Inatt drömde jag att jag var på på jobbet och efter det skulle direkt till bussen som skulle ta mig till Taizé. Det skulle inte vara osannolikt och besviken var därför än större när väckarklockan ringer. Istället så vaknar jag till en helt vanlig dag med regntäta skyar och en heldag i Beräkningsvetenskap.

Från en konversation på midsommarafton så har jag lärt mig att drömmar är det mest ointressanta att prata om. Detta sades vara ännu värre än att prata om vädret. Av de anledningen kände jag att jag borde ha valt ett annat ämne att skriva om eftersom inlägget innefattar både väder och drömmar, dubbelt så illa alltså.

Beräkning

Ibland känns det som om jag inte gör annat än att transportera mig till olika platser, eller platser.. det handlar om att ta sig till och ifrån skola. Räknar man på all tid jag spenderar på tåget blir det 1,5 h*2*5 dagar = 15/vecka. Men man får väl se det som tid att sova eller tänka igenom dagen.

DÅM 2013

Är otroligt trött idag men samtidigt så är jag på något sätt väldigt glad inombords. Har varit på årsmöte precis hela helgen och en del diskussioner och yrkanden har varit onödigt jobbiga. Detta främst gällande riktlinjer för åldersgränser som hela tiden var återkommande. Annars utöver mötet tror jag att vi nästan mest har frossat i godsaker så som frukostbuffé, tårta, godis osv.
Det bästa med hela helgen var nog att träffa alla underbara människor igen som man inte träffat på länge. Känner mig helt upprymd av positivt egenei från andra och längtar tills vi ses igen.




"katt åt stekpanna, fräste"
"katt åt snyggingar på flygplatsen, reste ragg"

Årsmöte

I helgen far jag mot Enköping för årsmöte för svenska kyrkans unga i uppsala stift då jag åker som ombud. Om det inte vore för en förkylning som jag känner smyger sig på så skulle jag vara riktigt peppad, fast det blir nog grymt ändå.

Morgonsol

Så här såg det ut i morse 05.30 när jag motvilligt försökte ta mig upp ur sängen för att ta mig till skola. Hade på något sätt glömt hur jobbigt det var med pendlingen. Men fick mig ett hårt slag tillbaka till verkligheten.

Ta mig till havet

Har precis haft lov (omtentavecka) och känner mig nästan tröttare nu efteråt än före. Skulle verkligen vilja åka utomlands dit där man kan sola, bada och bara ta det lugnt. Det skulle även vara helt okej med en solig sommardag på bryggan ute i stugan men även det känns väldigt långt borta.



"Samma gamla skiva spelas"

Jag, Elin och Simone var på spontan Roadtrip längs norrlandskusten på Påskdagen. Den nya spellistan var skapad med allt från favoriterna av Gyllene tider till Kyss mig och Det börjar verka kärlek, banne mig. Det var ett övergripande kärlekstema på låtarna och är det ett gäng tjejer på Roadtrip så var killar och kärlek ett återkommande samtalsämne.

Nytt i träningsgarderoben

 
Har jobbat nu hela påsken så tyckte att jag var värd lite nya kläder. Alldeles lägligt så hade Stadium erbjudande så har nu införskaffat mig två nya tajs, en långärmad tröja och en väst.

RSS 2.0