Ledig dag! hurra!

Har haft en ledig dag idag(så efterlängtat!) och passat på att gå på spinning och fånga solen. Annars har jag fått färdigt lite saker som jag har haft på attgöra-listan men den är ändå alldeles för lång... Men det får jag ta tag i en annan dag! Nu väntas 1h framför tvn och Big Brother och imorgon är det Back to work som gäller.


Eufori!

Har jobbat senaste helgen men passade ändock på att träffa på Lovisa och Elin i lördags och heja fram Loreen tillsammans. Jättemysig tillställning med massa godsaker!  Och alla bäst var väl att Loreen och Sverige tog hem det hela!

Morotskaka, jordgubbar, choklad och andra godsaker bjöds det på


Hard work work

En minst sagt intensiv vecka på nya jobbet. Otroligt mycket nytt att lära! Jobbar hela helgen med kaffemaskinen så inte en lugn stund här inte men det blir iallafall sovmorgon, vilket gillas skarpt. Spenderat kvällen i soffan med chailatte och Let´s Dance och Big Brother. Mor min är däremot och roar sig på räkkryssning... Men jag trivs bra hemma i soffan :)


20 ÅR


Världens bästa Frida fyller 20 år idag! hurra! :D

(Lyckopanik i en buss påväg till Stockholm förra våren. "Nu har ni skrattat i 8 mil, vad är det som är så roligt??" )


Bollan


En sådär lagomt charmig bild från gårdagen på Jocke, mig och Malin men gillar den skarpt. Jocke(http://jockeahlen.blogg.se/) som är fotograf som vanligt :)


Ledig helg!?

Eftersom helgens jobb blev istället så är och verkar jag förbi ledig både lördag och söndag. Men imorgon jobbar jag däremot lunch på McD och sedan efter det hoppas jag starkt på en sväng till gymmet om inte annat får det bli en joggingtur.


Spontan torsdagskväll!

Spenderat min kristihimmelsfärdsdag på det allra bästa sätt med massa trevligt folk i Boulongern på eftermiddagskvisten. Det blev en massa fika och sen spelades det även brännboll, kubb och lektes kurragömma. En regnskur hann vi också med men vad gör det när humöret är på topp ändå!


Kubb!


Lycka i vardagen

I tisdags hade jag och valbobrudarna myskväll med tacopaj och glass och varma hallon till efterrätt. Riktigt trevlig kväll! :)


Trött men glad tjej!

Väntade på ett samtal gällande ett jobb hela förra veckan men hörde inte ett ljud. Blir det måndagmorgon och då ringer de och väcker mig istället. Men vad gör de när man får jobbet som man verkligen vill ha! :D Utbildningen startar nästa vecka!


Uppsalatripp

Var med konfirmanderna igår i Uppsala och vandrade Eriksleden - 6km i regn. Utöver det hann vi med ett besök i Domkyrkan och sedan thaibufé för att sedan mätt och trött sätta sig på tåget tillbaka till Gävle igen. Riktigt trevlig dag! :)


Ytterligare en 20åring

Igår kväll var jag, Elin och Lovisa (plus fler) iväg på förfest i Skutskär för att sedan dra vidare på 20årsfest i metropolen Älvkarleby. Minst sagt en händelserik kväll var det!


Grymt sa grisen


Varit på utbildning med jobbet i dag i parken! Faktiskt riktigt peppad på det, kommer bli grymt!


Ge mig ett heltidsjobb och inte 5 extra

Helgens jobbande var väl rätt kaos i planeringen, men samtidigt sjukt kul och stormtrivs med personalen! Har idag även blivit med ett till jobb till sommaren, bara lägga till samlingen bland de övriga. Utbildning nu på torsdag och blir även utbildningsansvarig under nästa vecka.


Ack Sundbyberg



Imorgon blir det den svenska huvudstaden, eller rättare sagt Sundbyberg


Du är på repeat



Brukar kolla runt på massa bloggar och lyssna lite musik. Det här är dagens fynd i musikväg på Emelie blogg. Alltid roligt att finna något nytt och få lite inblick i vad andra lyssnar på för något!


1a maj välkommen..

Mor och jag tog en sväng ut till stugan i Hedesunda så här en ledig 1a maj. Så dagen har spenderats i solen under en korkek hela dagen. Har inte gjort något vettig alls utan bara varit, så välbehövligt!

Hedesunda


Valborgsmässoafton

Mötte upp bla Jocke och Malin så vi satt i Boulongern och tog sedan en tripp till Kungsbäck där vi tog en titt på kasen. Sedan råkade jag träffa på Simone så då tog vi en liten barrunda runt i staden.

Kungsbäck


RSS 2.0