Pausa

Det händer alldeles för mycket just nu men samtidigt alldeles för lite. Det finns inte så mycket att säga, det bara är så. Allt har bara gått för fort och jag skulle mer än gärna vilja ha lite andrum. Det jag vet är att saker och ting kan förändras fortare än man man ana.



Jag har låtit tåget ta mig med

Imorgon ska jag ta en tripp till Uppsala och skolan. Saknar faktiskt klassen och allt annat som hör därtill. Men det är inte i syfte att umgås med klassen som jag åker dit utan jag ska gå till studievägledaren för det är vissa saker som jag måste klara upp. Jag borde egentligen gått dit för länge sedan men det är så typiskt mig att spara allt till sista stund.



Det doftar nyklippt gräs

Nu känns det att det börjar närma sig sommaren på riktigt. Har de senaste dagarna ökat sommarkänslorna med shorts och ballerina, åkt nedcabbat och grillat ute på altanen. Har dessutom grejat lite i trädgården, man tycks varje år glömma bort att gräset växer och ogräs växter upp ovälkommet i rabatten.
 

Flytt

I augusti flyttar jag till Uppsala, äntligen! Är sugen på att springa runt på loppis och Ikea och leta saker till lägenheten men det får inte plats allt för mycket på 19 kvadrat. Efter mycket velande blev det lägenhet med pentry i Flogsta och det kommer säkert bli bra. Men främst ska det bli skönt att inte behöva pendla och spendera hela dagarna med att transportera sig.



Fikamys

Elin skrev att hon bakade kladdkaka och jag är inte den som inte tar tillfället att bjuda in mig själv på fika. Så jag tog med mig ett paket grädde och åkte iväg. Kändes verkligen som svensk vår när vi satt ute på altanen med varsin filt och infravärme och fikade kladdkaka och saft. Och sen bara prata om allt och ingenting, en guldkant i vardagen helt klart.



Nya träningsdojor

Inhandlade ett par joggingskor i lördags. Gapar nu ett stort hål i plånboken men jag kände att det var en värd investering. Imorgon är det dessutom dags för vårruset, känner en viss oro i kroppen, skulle vilja känna mig mer förberedd. Kroppen säger just nu att den helst skulle vilja vila och absolut inte springa 5 km, men får köra på viljestyrka!



Såpbubblor

Idag fyllde Ida i klassen år och då blev det till att packa med filt, tårta och glatt humör och sätta oss ute på gräsmattan. Ida hade bakat massa gott så imorgon blir det allt ett tungt träningspass. Väldigt mysigt att kunna vara med på något efter skoltid eftersom vi nu lärt känna varandra så bra, så underbara vänner!



Cykeln, studentens bästa vän

Eftersom min cykel gick en stillsam död till mötes under valborg så är helgens uppdrag att försöka lösa det på något sätt. Kedjan bara gick av så det går helt enkelt inte att cykla, inte ens i nedförsbacke eftersom jag inte har någon handbroms. Eller hade en handbroms innan det var en kille som cyklade in i mitt däck vilket resulterade i att det är vint.

Kvalborg + Valborg

Jag har haft det så sjukt grymt i Uppsala de senaste dagarna. På Kvalborg blev det grillning i Flogsta och sedan en massa festligheter. Roligast var ändå att vi hamnade på schlager fest i en korridor med allt från Singstar, discokula och rökmaskin.

På självaste Valborgsmässoafton så kollade vi på forsränningen, satt i Ekoparken och var på Champagne Galopp på Värmlands. Champagne Galoppen var sjukt rolig! Sen resten av kvällen blev det mest att vi chillade och var en sväng till Triangeln.








RSS 2.0