Bjud upp till dans

Spårad kväll. Mamma och jag sitter och spelar musik, så jag dansade nyss förbi hennes dator till en valsmelodi och nu så är det Blackjack som vi poppar. Egentligen sitter jag och söker jobb men det är inte allt för upplyftande.


3D

Sjukt pepp på Titanic i 3D som har premiär nästa onsdag!


"Sitter ensam kvar"



Hörde den här låten ett antal gånger i fredags när jag jobbade, inte för att jag klagar för det var ett kärt återseende med minnen från sena sommarkvällar från några år sedan. Härliga tider!


Onsdag

Det är inte direkt så att mina vardagar är speciellt innehållsrika och intressanta. Var in till gymmet, hem och äta lunch, titta lite på tv närmare bestämt Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö och sedan fick jag även finbesök av Elin, trevligt värre :)


Ja Tack!

Fått ett nytt/till jobb!


Bibblan


Mamma lånade en bok åt mig här om dagen... kände piken där


Aprilskämt

Känslan som uppstår när man kollar tre gånger på sitt schema för april men ändå är helt säkert på att man såg fel, ett skämt är vad det är. Okul aprilskämt


Att överskrida gränser

Har spenderat helgen på Internationell konferens tillsammans med Svenska kyrkans Unga, Svenska kyrkan i Utlandet och internationella rådet för mission och diakoni. Haha, det där lät högst seriöst och tråkigt. Har iallafall haft en inspirerande helg med intressanta föreläsningar, kära vänner och bäst av allt: hotellfrukost!


Aningen lyxigt att bo på hotell i sin egen stad, men så värt det :)


Stockholmstripp

Jocke och jag tog en spontantripp till huvudstaden i onsdags. Vi strosade runt på stan, njöt av solen vid hamnen på skäppsholmen och avslutade med att gå på en Taizébön med Valbobrudarna. Typiskt mysig dag var det! 


Bild @ Jocke (http://jockeahlen.blogg.se/)


Lathetens makt är stor

Skulle iväg och köra ett spinningpass till 11.30 men hittade istället på alla andra möjliga anledningar att inte åka. Men nu ska jag istället packa mig iväg mot gymmet istället. Sen ikväll blir det danspass, ska bli riktigt roligt!


I mitt liv är det jag bakom rodret och jag som betsämmer


Det skulle ju inte sitta helt fel med en sommardag på havet. Och jag vet att jag ser ut som en humla i glasögonen men det är så jobbigt när det blänker i vattnet och kommer en halvbris i ögat och man dessutom försöker leta sten eller se enslinjen.


Ätligen fredag, fast ändå inte

Det var aningen motigt imorse men efter lite självpeppande så tog jag mig iväg till friskis ändå. Dagen startar på ett så mycket bättre sätt med lite träning och sedan blir man så mycket piggare och gladare hela dagen. Ska iväg och jobba 17-20 ikväll sen blir det nog att slå sig ner i soffan framför The Voice. Tycker att det är lika tragiskt varje fredag att alla peppar helg och att man själv jobbar bara helger.


"Det är bara regn hos mig"

Känner mig som värsta bitterfittan idag men det är inte riktigt min dag om man säger så. Försöker man söka sommarjobb men ack nej den tiden har redan gått ut, illa när man själv tycker man är i god tid men man är sen som vanligt. I den stilen har dagen fortsatt. Hade iallafall en mysig stund hos Lovisa på kvällskvisten. Jag är så imponerad av folk som alltid har sitt hem öppet, det förgyllde min dag! :)


Dags att diska...


Aningen tomt i besticklådan...

 


Gösholmen 2008


Hahaha, hade under ett tillfälle glömt denna video, men det gäller att kunna bjuda på sig själv! Gillar speciellt Nickes gitarrsolo och slutet då alla ramlar i Pontus fiskelåda ;)


"Rockglasögon och ölburkar"

Haha! Sitter och kollar igenom gamla inlägg på förra bloggen, en liten nostagitripp. Och fann ett minne från en solig sommardag 2009 på ön Stor jungfrun. Som jag minns det var det en helt fantastisk dag! Det roligaste var nog att vi och en annan båt från Gåsholma körde ikapp på vägen hem och min kusins kommentar måste var 2009års bästa citat: "Rockglasögon och ölburkar"


Jungfrukusten


Vårkänslor!

Känner mig ändå rätt nöjd med dagen, känner att jag ändå har varit lite produktiv fast måndagströttheten ändå har infunnit sig. Kort och gott har jag:
* Medeljympat på Friskis
* Promemerat i vårsolen med Veronica Maggio i lurarna
* Besökt farmor
* Sök sommarjobb
* Anmält mig till DÅM(distriktsårsmötet)
* Kollat upp tåg till nästa veckas Stockholmstripp med Valbobrudarna


Jobbhelgen är slut!

Så var en intensiv jobbhelg över! Sitter helt utslagen hemma i soffan nu efter att jobbat över både lördag och söndag, men nu har jag några dagars ledighet framför mig. Den kommande veckan är dock oroveckande tom...


Taizé

Taizé måste vara bland de bästa platserna som finns! Så mycket minnen och tankar runt den platsen och resorna. Det vore att ljuga att säga att det endast är lycka men det är få ställen där man kan gå in i sig själv för egen eftertanke och refektion. Tänk dig att ligga under ett träd i den varma sommarluften, ingen stress och inga måsten, bara titta på den klarblå himlen och vänta in att kyrkklockorna ska ringa...
 
 
Taizé 2010


Melodifestivalen 2012

Så är i melodifestivalstider och med finalen på lördag så har jag lyssnat ikapp bidragen. Har alltid haft något annat för mig på lördagar har det inte varit jobb så har det varit någon form av festlig tillställning istället, nog för att jag sett lite av det men tycker att det är så uppförstortat. Men jag tror allt Loreen tar hem det.
 

Kan ju inte annat än att tycka att den här låten är rätt bra ändå. Den förtjänar iallafall inte allt negativt den har fått höra. Men det är väl ingen vinnarlåt hur som..


Den här låten är bara så mycket jag! Min favorit av alla låtar som var med i år och faktiskt såg jag den delfinalen i Undersvik med massa trevligt folk :)


Ny partylåt! sen är jag dessutom lite svag för killar i kostym ;)


Tillbaka!

Har haft så sjukt hektiskt senaste veckan, jag har varken hunnit tränat eller spela wordfued och då är det illa. Men nu är jag tillbaka på banan igen! Men har hunnit med massor också, jobbat typ varje dag, spenderat några dagar i Undersvik, fyllt 20, haft 20årsfest och sen så fanns det inte så många fler timmar kvar på dynet.


Undersvik + Järvsö + Mässa

Var med konfirmanderna i Undersvik på sportlovsläger förra veckan. Allt känns så lättsamt när man är i Undersvik och hade dessutom ett eget rum, som 20åring prioriterade jag faktiskt riktig sömn utan småprat inpå småtimmarna ;) Dagarna förgylldes med att umgås med härliga ledare och konfirmander, en heldag i Järvsöbacken med korvgrillning och en mysig mässa på det :)


Fantastiskt väder för en heldag ute i skidbacken!


Kändes som om det var övervägande Varm Choklad som gällde ;)


RSS 2.0