Nästa destination: Rom!

Ska bli helt underbart att åka iväg med Valbobrudarna till Rom i fem dar. Soligt, varmt, härliga människor, inget jobb, inte väckarklockan på 06.15 varje morgon... listan kan bli lång på hur mycket jag ser fram emot att åka iväg ifrån gråa Gävle där alla känner alla till ett Rom med nya upplevelser!


Jag lämnar dig här




Du sålde mitt hjärta
på realisation
och du sålde min stolthet
på närmaste auktion
du sålde min värdighet
och min innersta hemlighet
av allt det jag gav har du ingenting kvar
jag ger vad jag har
men du ger ingenting tillbaks


Tvårätters på Värdshuset

Konfirmanderna hade konfirmandläger hela helgen så jag skulle vara med som hjälpledare men på lördagsförmiddagen hade jag lite annat planerat och sen på söndagen vaknade jag med feber. Så det blev inte så värst mycket av det, men jag var en en stund på lördagen iallafall med middag på Forsbacka Värdshus och sedan på söndagen var jag med på Ungdomsmässan.


Finmiddag på värdshuset


Nedräkningen har börjat

Var och shoppade lite nödvändigheter här om dagen eller rättare sagt lite saker som jag varit sugen på länge men inte riktigt prororiterat för de sista kronorna på konotot. Men nu så har jag köt mig en kalender för 2012(!) och en liten bok om Rom, för om mindre en vecka far jag till Rom!


Otroligt snygg kalender med gamaldags tema!


Good Feeling



Har fastnat för den här låten just nu. Blir på något sätt på väldigt bra humör trots att jag förknippar det med att sitta och ringa runt till folk på jobbet, vilket kanske inte är det roligaste alla gånger. Spelade den för mamma och hon fällde direkt kommentaren "låter som du är sugen på att gå ut och dansa", men hon kan helt klart ha en poäng i det!


Det finns inget ont som inte har något gott med sig

- En (mycket)jobbig dag på jobbet...
- har en förkylning som inte vill ge sig
- behöver verkligen en sovmorgon!

+ hade en fantastisk helg som jag lever på fortfarande
+ åker till Rom om någon vecka

Men de positiva väger faktiskt upp en hel del. Skulle nästan kunna påstå att jag just nu under en några veckor känt mig gladare än på mycket länge. Jag har Svenska Kyrkans unga och massa aktiviteter därigenom bara att ta ett exempel från helgen att få åka på ledarfest och sedan få möjlighet att sjunga på en gospelkonsert. Sen alla underbara vänner som ställer upp, just nu känner jag mig glad och tillfreds med livet!


Våga vara viktig

I lördags hoppade jag på Brynäsbussen med destination Bollnäs och Våga Vara Viktig - fest för Unga ledare inom Svenska Kyrkan. Vi lyssnade på föreläsningar med Pär Johansson mannen bakom Glada Hudikteatern och Carin Åblad-Lundström som står bakom soppmässan i Uppsala. Resten av dagen bestod av sånger ur Ung psalm, finmiddag och festmässa i Bollnäs Kyrka. En händelserik dag med många nya intryck och tankar!

Söndagen spenderades i Forsbacka k:a där det blev att sjunga gospel för hela slanten med gospelkonsert som avslut. Hela kyrkan fullsatt med folk och vilket drag det var, helt fantastigt, gav verkligen en kick!


En av låtarna vi sjöng på Gospelkonserten

En typiskt bra helg!


Flickorna på TEV3

I fredags hade jag och några tjejer från gymnasiet fredagsmyys med sallad, skvaller och godsaker, riktigt trevligt! Man kan ju inte låta bli att sakna klassen och studenten och allt som hör det till, men det är bara att gå vidare mot nya mål i livet men en liten klassfest skulle inte sitta helt fel!


Brieost, kex, vindruvor och levande ljus: 
Man kan inte få ett bättre avslut på veckan och början på helgen


"Åh jag drömde om en framtid som glömmer"

Lyssnade väldigt mycket på Melissa Horn enhöst/vinter för två år sedan. Lyssnar inte på henne så mycket övriga årstider men just i ruggiga mystider inne med en kopp te så spelas hennes låtar en hel del. Fast hur det än är så är det fortfarande lite väl mycket minnen kring hennes låtar.



Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen


Gänget

En av de få bilderna från helgens utgång med Valbogänget. Brukar inte bli så mycket bilder tagna om man säger så... Men känner att jag låter den här bilden tala för sig själv. Hade hur som en trevlig kväll, trots att jag kom något sent till förfesten, fast det hör inte direkt till ovanligheterna när det gäller mig.


Minna, Elin och Lovisa!


Vecka 40

Ännu en vecka har passerat, helt sjukt. Förstå att jag har jobbat hela fyra veckor nu på nummerupplysningen! Har både hunnit med det ena och det andra under den här veckans gång. Ätit en kanelbulle på kanelbullens dag, tränat en del lätta pass eftersom jag inte är jättepigg, varit på Olofsgården och planerat andakt, gått ut med Valbogänget och inte minst haft en väldigt bra vecka på jobbet för man spenderar ändå den största delen av dagarna där.


Inte som du tror

I lördags var jag i Ockelbo på Inte som du tror med Svenska kyrkans Unga. Dagen bestod av lekar där man verkligen gick "all in", promenader i skogen efter skatt och trattisar, fika i den varma höstsolen, gröna plättar, stor buffé med både det ena och det andra så man blir lite för mätt, mässa i kyrkan och en hel del nya bekantskaper.
 
Vi fann en svamplockande Line i skogen, onekligen roligt!


Gröna plättar


Kvällsfika + drinkar på Interpool

I fredags var jag och flickorna på Waynes och åt sallad och pratade massor och allt och ingenting. Efteråt gick vi vidare mot Interpool för att dricka en hel del goda drinkar. Tidig kväller blev det dock för Minna och mig för vi åkte hem vid tolvsnåret. En typisk mysig kväll blev det tillsist även fast mitt humör inte var på topp till en början!


Fina flickor!


RSS 2.0