Midsommar 2012

Har haft en så sjukt känslomässigt påfrästade midsommar men samtidigt toppar den de bästa midsommrarna genom tiderna. Helt sjukt var det!

Vänner, Road trip, sommartider på repeat på högsta volym, kisspaus, snaps, måsar, fågelskådning, små grodorna, raketen, gissa laxen, lotter, bryggäng, båttur, crew, fika, jordgubbar, vin, kvällssol, nya bekantskaper, Gant, drömmar, väder, grillning, cider, dans, lok, fina pojkar, brist på täcke
 
 
 
 

Midsommarplaner

Har hållt på att planera denna midsommar ett bra tag men nu bör allt vara fixat. Det är svårt när man själv är värd och ska få ihop allt gällande vart folk ska sova och vem som handlar vad, nog för att det inte blir så många men ändå. Kommer vara i Gåsholma som alltid med midsommarstång, gissa laxen, grillning, dansbana och allt annat som hör därtill. Läste i tidningen att midsommar näst efter julen är den mest firande högtiden för svenskarna.


En blid från en midsommar i Gåsholma för flera år sedan :)


Här får jag vara den jag är...

Nästa vecka 26-28 har jag minsann tagit semester och ska spendera dagarna på Breidagård tillsammans med Svenska kyrkans Unga. Ser så sjukt mycket fram emot några dagars ledighet där det handlar mycket om lugn och finna sig själv: att vara ung vuxen helt enkelt som inte alltid är så lätt.




ny vecka igen

Haft en väldigt häktiskt helg med mycket flängande, så det var nästan skönt att komma tillbaka till måndagen och vardagen. Så idag har jag både hunnit jobba kortdag, gått på stan, gymmat, solat och tagit en joggigrunda nu på kvällskvisten. Och dagen är inte slut än! Så nu vaknas lite egentid vid datorn och kanske någon film senare.


Min packning i lördags när jag först skulle vara på McD och sedan på 1h byta om, äta och stå redo i Furuvik för att jobba. Det gäller att vara organiserad..


Peace

Ikväll vankas Hoffmastero i Furuviksparken. Kunde ju allt fått vara uppehåll, men det är väl bara på med stövlarna som gäller! Tankarna far till P&L 09 men då var det minsann sol och sommarväre. Farsineras fortfarande över att jag var där, men det var en upplevelse för livet. Och att sedan på fredagskvällen efter Europe och The Final Countdown sätta sig på bussen mot Taizé.


Campingen på Peace...


För det är vi ändå

Regntäta skyar men livet känns härligt ändå! Men visst vore det trevligt om det vore sol såhär på min lediga dag. Vad tiden gått fort nu senaste veckorna, otroligt att det är midsommar redan nästa helg. Måste sätta fart med planerna till dess nu också, hög tid! Trivs riktigt bra på nya jobbet dels med arbetsuppgifterna och alla härliga kollegor.


Just nu är det allsång och svensk musik som gäller. Svensk sommar i mitt hjärta!


För så som vi krattar gången så får vi gå du och jag


Älskade minnen!








Konsert i sommarregnet

Var och såg Eldkvarn igår i Furuviksparken. Älskar känslan av konsert ute på sommaren! Sen att det det var ihållande regn hela dagen och jag var blöt och kall som en slickad katt när jag kom hem, det är en annan historia...



Senare på kvällen var det av till Lina för förfest med bästa brudarna för att sedan dra vidare till slick. Spårad men kul kväll! Vi borde helt klart ses oftare


RSS 2.0